Mezoterápia/Dermaroller

A mezoterápia egy olyan orvos-esztétikai beavatkozás, amely jelenleg a legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanyag-bejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes áttörni a bőr barrier rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat. Mezoterápia során nincs hatóanyag veszteség, a személyre szabottan kiválasztott hatóanyagkoktél a legideálisabb helyre, a szövetekbe és sejtekbe jut.

Mire jó a mezoterápia?

  • Öregedő arc, nyak, kézhát, dekoltázs bőrének, ráncainak kezelésére
  • A bőr rugalmasságának, feszességének fokozására
  • Hajhullás, kopaszság, fejbőr korpásodás kezelésére
  • Aknés hegek kezelésére

A gyógyászati és kozmetikai hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. Ez legegyszerűbben az atraumatikus mikroinjekciókkal érhető el. Csak steril hatóanyagok adhatók be, és a kezelés során a megfelelő higiénés feltételeket biztosítani kell. Ez azt jelenti, hogy kizárólag steril, egyszer használatos fecskendőkkel, tűkkel ill. alaposan fertőtlenített bőrfelületen történik a beavatkozás, hiszen a testfelületen mikrosérülések keletkeznek.

A mezoterápia egyik vállfaja a dermaroller kezelés, amely során mikrotűs hengerrel számos apró sérülést ejtünk a bőr felszínén, és felső rétegén. A sérülések önmagukban is kollagén stimulációs hatással bírnak, másrészt a keletkezett csatornákon hatóanyagok juttathatók be a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés gépiesített formájában (mezopisztoly) az egyénre szabott koktéllal megtöltött injekciós fecskendőt automata adagolópisztolyba helyezzük. A kezelőorvos a beszúrás mélységét, gyakoriságát és a beadott mennyiséget beállítja a pisztolyon. A terápia gyors, viszonylag fájdalommentes, és az eredmény már 1-2 kezelés után is látható, 3-4 kezelés után pedig nyilvánvaló.

A kezelés már 22 000 Ft-tól elérhető!