Arcfiatalítás frakcionált CO2 lézerrel

Az ablatív lézeres arcfiatalítást DEKA SmartXide Touch lézerkészülékkel végezzük.

A bőrmegújító lézeres kezelések két fő csoportra oszthatók: bőrsérüléssel járó - úgynevezett ablatív - ezáltal 1-2 hetes gyógyulási időt igénylő beavatkozások, valamint a bőrsérüléssel nem járó – úgynevezett non-ablatív – gyógyulási időt nem igénylő kezelések. Az ablatív kezelések a bőr felső rétegeit, illetve (oszlopszerűen) a bőr egyes frakcióit távolítják el, ezzel a bőr megújulását, sejtállományának kicserélődését, rostrendszerének megerősödését intenzíven képesek befolyásolni. Az ablatív kezelések azonnali hatása látványosabb, mint a sérüléssel nem járó kezeléseké.

A CO2 lézeres bőrkezelés képes a bőr teljes megújítására. Az eddig alkalmazott lézeres eljárásokkal szemben az új frakcionális lézeres kezelés nem igényel altatást és szemben a régi technikákkal a teljes gyógyulás nem 3 hónapot, csak 7-10 napot vesz igénybe. Ez az eljárás kisimítja az egyenetlen, aknés, heges bőrfelszínt, megújítja a fénykárosodott bőrt, kisimítja a mélyebb ráncokat, eltűnteti a felületes, apró ráncokat, fiatalítja, feszesíti az arc, a nyak, a kéz, a dekoltázs bőrét, összehúzza a tág pórusokat. Ezzel a módszerrel teljesen át lehet építeni a bőr struktúráját, felfrissül a hám, csökkennek a ráncok és halványabbá válnak a hegek.

A frakcionált CO2 lézersugár nem az egész bőrfelszínt kezeli, hanem kis pontokat lő a bőrbe, négyzetcentiméterenként kb. 80-110 darabot. A DEKA frakcionált DOT szkennelő rendszere speciális algoritmus alapján működik, intelligens szekvenciák szerint, melyek optimalizálják a szkennelési útvonalat, egyre fokozódó hőtermeléssel, miközben a környező szövet védve van. A lézersugár által képzett hő intenzív regenerálódást indít be, a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat tartalmazó sejtek újra aktivizálódnak és fokozott termelésbe kezdenek. Kb. 4-10 hét a kollagénképződés elindulása, mely azonban hónapok múlva is, esetleg 1-2 évig is fennáll. A bőr felső rétegének leválása és a mélyebb rétegben bekövetkezett bőrmegújulás komplex folyamata biztosítja az egészséges, környezeti hatásoknak fokozottabban ellenálló bőr megjelenését.

A bőrben az évek előrehaladtával dinamikusan zajló folyamatok zajlanak, a kezeléseket a minél tartósabb hatás elérése érdekében rendszeres időközönként ismételni kell. A fenntartó kezelések ismétlésének gyakoriságát az fogja meghatározni, hogy a páciens bőre milyen állapotú.

A kezelés már 145 000 Ft-tól elérhető!