Munkatársaink

Bemutatjuk munkatársainkat, akik azért dolgoznak, hogy Ön a legmegfelelőbb szolgáltatást kapja. Forduljon hozzájuk bizalommal. Klinikánk munkatársai hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között várják bejelentkezését telefonon és e-mailben.

Telefonszám: +36 20 275 0025

email: info@elysia.hu

 

Dr. Horváth Beáta

Bőrgyógyász, kozmetológus adjunktus

Esztétikai Centrum szakmai vezetője

Orvosi diplomámat 2002-ben a Debreceni Egyetemen szereztem, majd a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozom, jelenleg adjunktus beosztásban, osztályvezető-helyettesként. Bőrgyógyászati szakvizsgámat 2010-ben tettem jeles minősítéssel. Munkám során fekvőbeteg- és nagyforgalmú ambuláns betegellátásban veszek részt. Feladataim közé tartozik az anyajegyszűrés, melanoma malignum gondozás, allergiás, ekcémás kórképek ellátása, pikkelysömör kezelése, fényterápia alkalmazása, krónikus sebek gondozása. Magántevékenységet 2012. óta végzek, járatos vagyok az orvos-esztétikai kezelésekben (mezoterápia, dermaroller, hyaluronsavas feltöltés, BOTOX kezelések, bioszálas arcfiatalítás), rendszeres résztvevője vagyok az esztétikai továbbképzéseknek. Az orvosi lézer jártasságomat a legmodernebb lézerberendezések, kíváló lézerspecialisták mellett szereztem meg. Saját törekvésem, az élethosszigtartó tanulás, és a mások javára történő cselekvés.

Tevékenységek:

• felnőtt és gyermekbőrgyógyászati ellátás

• arc/fejbőr mezoterápiás kezelések

• dermarolleres arckezelés

• hónalji izzadásgátlás BOTOX hatóanyaggal

• orvosi lézeres kezelések

Rendelési idő: péntek: 14:00-18:00

 

 

Dr. Mohilla Eszter

Bőrgyógyász szakorvos

Diplomámat 2012-ben szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályának munkatársa lettem, ahol azóta is főállásban dolgozom. A fekvőbetegek ellátása mellett a Bőrgyógyászati Szakambulancián, valamint a Bőr- és Nemibeteg Gondozóban is rendelek. 2018 elején kiválóan megfelelt minősítéssel bőrgyógyászat szakvizsgát tettem. Fő érdeklődési területeim az esztétikai bőrgyógyászat, a nemi úton terjedő fertőzések, az intim régió bőrbetegségei és az allergológia.

Fontosnak tartom, hogy a hozzám forduló páciensek igényes és magas szintű ellátásban részesüljenek, melyhez elengedhetetlen a folyamatos önképzés és szakmai továbbképzéseken való részvétel. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő kommunikációra, mely véleményem szerint a bizalmon alapuló, jó orvos-beteg viszony, és a sikeres gyógyító munka alapja.

Tevékenységek:

• felnőtt és gyermekbőrgyógyászati ellátás

• orvosi lézeres kezelések

Rendelési idő: kedd, csütörtök 16:00-18:00

 

 

Dr. Stummer János

Szülész-nőgyógyász adjunktus

Orvosi diplomámat 2002-ben a Debreceni Egyetemen szereztem, majd utána és azóta is a győri, Petz Aladár Megyei Kórházban dolgozom, a Szülészeti és Nőgyógyászati osztályon. A szülész-nőgyógyász szakvizsga megszerzése után klinikai onkológiából is szakvizsgát tettem, továbbá szülészeti és nőgyógyászati ultrahang licence vizsgával is rendelkezem. Napi munkám során foglalkozom várandósok gondozásával, szülésvezetéssel, nőgyógyászati betegek teljes körű vizsgálatával (rákszűrés, ultrahangvizsgálat, HPV szűrés, stb), és a nőgyógyászati műtétek (laparoscopia, hasfeltárás, hüvelyi műtétek, stb) végzésével. A nőgyógyászati daganatos betegek kezelésével, diagnosztizálásával kapcsolatos feladatokat látok el az osztályon illetve rendelésen, valamint elvégzem az ehhez kapcsolódó radikális műtéteket.

Tevékenység:

• lézeres intimplasztika

Rendelési idő: kedd 16:00-18:00

 

 

Dr. Görcsi János

Sebész-, esztétikai és égési plasztikai sebész szakorvos

Napjainkban már többen vannak, akik megteszik, hogy plasztikai sebészhez fordulnak problémáikkal, de még mindig sokan vannak azok, akik negatívan állnak a plasztikai sebészethez.

Jómagam nagyon sok olyan pácienssel találkoztam, akiknek gyökeresen megváltozott az élete, kiteljesedtek, elégedettekké váltak miután a felismert problémát szakavatott segítséggel leküzdötték. Annak idején ez indított el a plasztikai sebészet irányába.

Miután egyetemi tanulmányaimat, melyet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen kezdve, a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen 1995-ben befejeztem, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sebészeti osztályán kezdtem dolgozni. Ezek után a szakmai fejlődésem érdekében további munkámat a kórház égési és plasztikai sebészeti osztályán folytattam, mely során 2000-ben sebészetből, majd 2004-ben égési és plasztikai sebészetből szakvizsgát szereztem. Az eltelt évek alatt több szakmai konferencián, továbbképzésen vettem részt. 2007-től a budapesti Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Plasztikai profilján dolgozom.

Azonban korunk megköveteli, hogy az ember nyitott és sokoldalú legyen, így nemcsak az állami kórházban tevékenykedem, hanem 2007 óta a soproni WABI Szépség Centrum Plasztikai Sebészeti részlegén is.

Tevékenységek:

• Orr-, fül-, szemhéjplasztika

• Ajak és ráncfeltöltés

• Bőrelváltozások, anyajegyek eltávolítása

• COG szálas arclifting

• BOTOX kezelés

Rendelési idő: szerda, csütörtök 10:00-18:00