Lézerkészülékeink

Európa legnagyobb lézergyártó cége, a DEKA, a világ 80 országába exportál. Készülékeit orvosok ezrei használják világszerte.

DEKA SYNCHRO REPLA:Y PREMIUM 2.4.2. készülék

A leghatékonyabb szőrtelenítési, érrendszeri és arcfiatalító kezelések elvégzésére szolgáló kombinált lézerkészülék.

Az alexandrit 755 nm lézer a szőrt eredményesen eltávolító és a pigmentált elváltozásokat hatékonyan kezelő nagy teljesítményű lézer. A nagy spot méretek és az ismétlődési ráta mellett a nagy energiasűrűség lehetővé teszi a szőrtüszők teljeskörű eltávolítását az emberi test felületéről. A 755 nm-es hullámhossz a legalkalmasabb szőrtelenítésre, a magas melanin megkötő képesség miatt különösen a Fitzpatrick skála szerint legfeljebb III-as típusú bőr esetén.

A lézeres szőrtelenítés esetében a DEKA fejlesztése révén elérhetővé vált a forradalmian új, innovatív „moving technic” (a DEKA cég MOVEO-nak nevezi) , mely az említett készülék esetében számos előnyt hordoz:

• a MOVEO kezelőfej végén egy kristályüveg érintkezik a bőrrel, mely folyamatosan hűtött (a páciensnek kellemesebb és biztonságosabb),

• egy 10x10cm-es felületet kezelünk folyamatos „festegetéssel (mozgatással)”, így kisebb eséllyel maradhatnak ki kezeletlen területek,

• a készülék a szokásos 18-20 J/cm2 energiasűrűség helyett kb. fele-harmada energiasűrűséggel, de igen nagy sebességgel dolgozik, ezért a páciens számára a kezelés teljesen fájdalmatlan,

• pigmentáltabb bőrtipusokon is használható, ellentétben a hagyományos szőrtelenítő lézerekkel

• nem okoz égési sérülést.

Tény, hogy nincs más típusú lézer, amely képes hatékonyan egyesíteni a melaninban való tökéletes abszorpciót (755 nm), a magas csúcsteljesítménnyel (több mint 6000 W) és rövid impulzusokkal (2 ms). A MOVEO kezelőfej segítségével el tudja távolítani a nem kívánatos szőrszálakat egy új módszerrel, mely könnyebb, gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb (fájdalommentes kezelés, sötétebb bőrtípusra is alkalmazható).

Az Nd:YAG 1064 nm-es lézer valamennyi bőrtípuson az érrendszeri elváltozások eredményes kezelését, a szőrtelenítést és a bőrfiatalítást szolgáló nagy teljesítményű lézer. Az 1064 nm-es hullámhossz a nagy hemoglobin megkötő kapacitása miatt az érrendszeri elváltozások megszüntetésére legalkalmasabb hullámhossz. Kíválóan alkalmazható non-ablatív bőrfiatalításra, valamint eredményes a lézeres körömgomba-kezelésben is.

A lézerkészülék rendelkezik villanófényes kézidarabbal (IPL), amely 6,2cm2 kezelendő felülettel és különböző hullámhosszú, felcserélhető szűrőkkel rendelkezik (500G, 520, 550, 600, 650). Az energiamennyiség formája, hossza, késleltetése és az impulzusszám állítható, minden egyes páciens kezelési igényéhez alakítható. Az exkluzív finomhangolású impulzusvezérlés segítségével lehetővé válik minden paraméter könnyű beállítása.

SmartXide Touch C60

A DEKA a világpiacon meghatározó szereplő a CO2 lézerek fejlesztésében és gyártásában. A CO2 lézerek központi részét, a széndioxid gázzal töltött, rádiófrekvenciával gerjesztett üvegcsövet a NASA biztonsági körülményeihez hasonló környezetben, egy műtő tisztaságú laboratóriumban gyártják. Ezen alkatrészek hosszú élettartama a garancia arra, hogy a SmartXide lézerek megbízhatósága egyedülálló.

SMARTXIDE DOT (lézeres arcfiatalítás)

A hagyományos szén-dioxid lézer, melyet sokáig „gold standardnak” tekintettek a ránctalanításban, egy új alkalmazási technikával, a DOT terápiával újult meg. A DOT terápia meggyőző eredményeket produkál a hagyományos CO2 lézerek mellékhatásai (hosszas gyógyulási idő, hegképződés, pigmentációs zavar) nélkül.

A HiScan DOT szkennernek köszönhetően a DEKA CO2 lézere csak bizonyos helyeken hatol a bőrbe, oszlopszerűen, mikroterületek hő általi lyukasztásával fejti ki a hatását. A kezelt mikroterületek között ez a kontrollált hőhatás azonnali szöveti feszesítést (shrinking) is eredményez, s másodlagosan stimulálja a neokollagenezis folyamatát.

A kezelt és a kezeletlen területek között a szöveti megújulás gyorsabb, hiszen a gyógyulás a kezeletlen területekből „táplálkozik”. Ezáltal jelentősen lecsökken a gyógyulási idő és a kezelés utáni bőrvörösség mértéke is.

A lézer okozta szövetmegújulás összefügg a frakcionált csatornák szélességével. Bizonyos csatornaszélesség alatt a szövetmegújulás mértéke csekély, a „lyukasztás” nem indít be kellő mértékű regenerációt, így a látszólag sikeresen elvégzett kezelés után a várt eredmény elmarad. Számos távol-keleti készüléken választható a lyukasztott csatorna szélessége, azonban ennek növelésével a behatolási mélység csökken, az energialeadás elégtelensége miatt.

SMARTXIDE TOUCH- MonaLisa Touch (lézeres intimplasztika)

Vagina rejuvenáció és lézeres inkontinencia kezelés, a női külső nemi szervek és az arc megfiatalítása egyetlen multifunkciós készülékkel.

A SmartXide Touch™ technológia egy innovatív, számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézerrel dolgozik, mely a kollagén­képződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat. Az egyik legfejlettebb fotorejuvenációs módszernek, a DOT™ technológiának kiemelkedő a biztonságossága és hatékonysága, köszönhetően a kifejlesz­tő DEKA cégnek. A MonaLisa Touch™ a világon el­sőként kifejlesztett lézer alapú vulvo-vaginális eszköz, amely Európán kívül az Amerikai Egyesült Államokat is meg­hódította, ahol jelenleg több mint 850 klinikán használják. Eddig 2500 ilyen készüléket helyeztek üzembe a világon, így naponta több mint tízezer MonaLisa Touch kezelést végeznek világszerte.

MonaLisa Touch® az alábbi panaszokra nyújt megoldást:

a hüvely nyálkahártyájának atrófiája, lazasága

a hüvely nyálkahártyájának szárazsága, viszketése

stressz inkontinencia