Lézeres intimplasztika- MonaLisa Touch

Az idő múlása intim életére is hatással van

Az idő lassú, könyörtelen múlása működésbeli és szerkezeti változásokat okoz az egész szervezeten belül, így a nemi szervekre is hatással van. A szövetek hidratáltságának és feszességének elvesztése a testünk egészére jellemző, ez a női nemi szervek esetén a hüvely falának szárazságával és meggyengülésével, fokozott tágasságérzéssel jár, mely kellemetlen közérzetet, viszketést, továbbá fájdalmat és diszkomfortot, és jelentősen csökkent szexuális élményt eredményez az együttlét során, mindkét fél részéről.

A nemi szervek sorvadása és a kollagénrostok fokozatos csökkenése a hüvely (vagina) rugalmasságának elvesztéséhez vezet,amely nemcsak az életkor előrehaladtával jelentkezhet. Kialakulhat jóval korábban is, például szülések után (nagy magzat, több szülést követően, stb.), egyéni szövetgyengeség, túlsúly kapcsán. Ez a folyamat gyakran vezet vizelettartási problémákhoz is. Továbbá a külső nemi szervek (vulva) esztétikai megjelenése is romlik (feszesség és tónus elvesztése, megnyúlás, pigmentáció).

A menopauzához közeledve a nők ösztrogén (női nemi hormon) szintjének meredekebb csökkenése e folyamatokat felgyorsítja, s nemcsak általános hangulatukra, de a szöveti változás miatt párkapcsolatukra is negatív hatással van.

Az első természetes technológia a hüvely sorvadásának kezelésére

Manapság egyre több nő fordul orvosához, hogy a nemi szervek feszességének, működésének (a hüvely szűkítése, vizelettartási nehézségek megoldása) és megjelenésének helyreállításával javítsák az életminőséget. Mindezt egybefoglalóan nevezzük „vagina rejuvenációnak”, vagyis hüvelyi megfiatalodásnak, megújulásnak.

Azok a nők, akik úgy döntenek, hogy javítani szeretnének ezen az állapoton, a MonaLisa Touch™ hatására rövid időn belül visszaszerzik magabiztosságukat és nőiességüket, s teljesen elfelejthetik a korábban zavaró kellemetlenségeket a mindennapi és párkapcsolati életükben.

A MonalisaTouch™ vagina rejuvenáció egy minimál invazív kezelés, mely természetes és fájdalommentes megoldást kínál a vagina megereszkedésére, szárazságára és a következményes jelenségekre (hüvelyi tágasságérzés, vizelettartási gondok) – az öregedés lelassítására és bőrfiatalításra alkalmazott arckezelésekhez hasonló módszerrel.

A MonaLisaTouch™ az első természetes hatású minimál-invazív megoldás az öregedés megfékezésére a nőgyógyászat területén. Ez az innovatív és fájdalommentes technológia visszaadja a vagina feszességét és hidratáltságát, valamint a külső nemi szervek frissességét a hagyományos műtétek mellékhatásai nélkül.

Hogyan működik?

A MonaLisaTouch™ kezelés során egy számítógép vezérelt, frakcionált CO2 lézert használunk, mely apró, gyorsan gyógyuló sérüléseket ejt a hüvelyt belülről bélelő hámon, így egy természetes gyógyulási és megújulási folyamatot indít be. A lézer által leadott, a hüvelyfalban szétterjedő hőhatás pedig a kollagénképződés serkentése által regenerálja az idő múlásával meggyengült rostokat.

A kezelés során egy kis átmérőjű, csőszerű, steril kezelőfejet vezetünk a hüvelybe, mely másodpercenként adja le a hüvelyfalat 360 fokban elérő, fájdalommentes lézersugarakat. A kezelőfejet először kifelé, majd egyszer befelé mozgatva a teljes hüvelyfalat elérjük, s a kezelés időtartama alig több, mint egyetlen perc!

A világon az elsőként kifejlesztett, és jelenleg a legelterjedtebb vagina rejuvenációs technológiának, a MonaLisa Touch™-nak kiemelkedő az ismertsége. E kezelésről jelent meg a legtöbb tudományos publikáció, s a szakma világszerte elismeri a kezelés biztonságosságát és hatékonyságát. A MonaLisaTouch™ kezelést az Amerikai Egyesült Államokban 850, a világon több mint 1500 centrumban végzik, naponta páciensek ezreinek adva vissza nőiességüket és belső harmóniájukat.

Páratlan előnyök:

  • Nincs érzéstelenítés
  • Nincs fájdalom kezelés közben és utána
  • Nincs szövődmény
  • Nincs hosszú kezelési idő (kevesebb mint 5 perc)
  • Nincs kezelési utáni felépülési idő

A kezelés már 179 000 Ft-tól elérhető!